18 Nisan 2012 Çarşamba

DENİZ BÖRÜLCESİ.

YAPIMI BİRAZ ZAHMETLİ AMA  LEZZETİ ÇOK GÜZEL BİR SALATA  ŞİMDİ TAM ZAMANI PAZARLARDA BOLCA VAR BİZİM SOFRADAN HİÇ EKSİK OLMAZ.

3 Nisan 2012 Salı

ŞAMBALİ TATLISI.

ŞAMBALİ TATLISI.


ÇOCUKLUĞUMUN VAZGEÇİLMEZ TATLILARINDAN  VE  İZMİR YÖRESİNİN GELENEKSEL TATLISI ŞAMBALİ.
MALZEMELER: 

  • YARIM PAKET İRMİK (500gr) 
  • 2 SU BARDAĞI YOĞURT.
  • 2,5 SU BARDAĞI ŞEKER.
  • BİR PAKET dr.  oetker  VANİLYA.
  • BİR  PAKET dr. oetker  K. TOZU.

 ŞURUBU:

  • 2,5 SU BARDAĞI ŞEKER.
  • 3 SU BARDAĞI SU.

(ÖNEMLİ) ŞURUBU  VE TATLI  ILIK  OLACAK.