MALZEMELER:
- 500 gr. KUZU ETİ:
- 6 ADET ENGİNAR:
- BİR KASE BEZELYE.:
- BİR BAŞ SOĞAN :
- İKİ SAP TAZE SARIMSAK:
- DERE OTU:
- ZEYTİN YAĞI: TUZ VE BİRAZ ŞEKER.
YAPILIŞI:
ENGİNARLARI TEMİZLEYİP LİMONLU SUDA BEKLETELİM. KUŞ BAŞI ŞEKLİNDE DOĞRANMIŞ ETİMİZİ TENÇERİMİZE ALIP KAVURALIM BİRAZ KAVRULAN ETLERE SOĞANI VE SARIMSAĞI İLAVE EDELİM DAHA SONRA BİRAZ İRİ OLMAK ÜZERE KÜP ŞEKLİNDE DOĞRADIĞIM ENGİNARLARI , BEZELYELERİ, TUZUMUZU, VE ÇOK AZ ŞEKERİMİZİ HEPSİNİ BİRDE TENÇERE MİZE KOYALIM. SUYUNU DA İLAVE ETTİKTEN SONRA PİŞİRMEYE BAŞLAYA BAŞLAYA BİLİRİZ.
BEZELYE ENGİNARA ÇOK YAKIŞIYOR. BİRDE BÖYLE DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM .
AFİYET OLSUN:.
Merhabalar,
YanıtlaSilBinlerce yemek sitesinin gezindigi bu internet dunyasinda, en iyi yemek sitelerinden olusan bir yemek sitesi kutuphanesi olusturdum:)
Listemde sizin sitenizin de ismi var.
Incelemek isterseniz;
En Iyi Yemek Siteleri