1 Eylül 2012 Cumartesi

BEŞEMAL SOSLU TAVUK. SARMASI.



ARKADAŞLAR, BAŞTAN  İLETEYİM, ÇOK ÜZGÜNÜM RESİM  ÇEKMEDE  BAŞARILI OLAMIYORUM. BİR TÜRLÜ  BECEREMİYORUM.
BU YEMEĞİM  HEM KOLAY HEMDE LEZZETLİ.  BİLİNEN BİR TARİF PEK ÇOK ARKADAŞIMIN BLOĞUNDA GÖRMÜŞÜNÜZDÜR. BEN GENEDE ANLATAYIM.:

MALZEMELER:

BEN DÖRT KİŞİLİK  İÇİN HAZIRLADIM.


  • 3 PARÇA  ŞİNİTZEL TAVUK ETİ.
  • 100GR. KAŞAR PEYNİRİ:
  • BİR PAKET,  KNORR,  BEŞAMEL  SOS.


YAPILIŞI:
TAVUK  ETLERİNİ   HAFİF  DÖVEREK  İNCELTELİM.  
İNCE DİLİMLER HALİNDE KESTİĞİMİZ KAŞARLARDAN., TAVUK ETİNİN İÇİNE KOYARAK 
DOLMA GİBİ SARALIM. AÇILMASIN DİYE  KÜRDAN KULLANA BİLİRİZ.
TEK , TEK  YAPTIĞIMIZ  TAVUK  SARMALARINI   BİR FIRIN  KABINA DİZELİM.
DAHA  EVVEL   PİŞİRDİĞİMİZ,  BEŞAMEL  SOSU  YEMEĞİMİZİN ÜZERİNİ  KAPLIYAÇAK   ŞEKİLDE   DÖKELİM  180  DERECEDE   ISITTIĞIMIZ FIRINDA PİŞİRELİM. FIRINDAN ALMADAN 10 DAKİKA EVVEL RENDELEDİĞİMİZ   KAŞAR  PEYNİRİMİZİ İLAVE EDEREK  BİRAZ DAHA PİŞİRELİM. 
İSTERSENİZ ZEVKİNİZE GÖRE  YEMEĞE   CORNFLAKES   İLAVE EDEBİLİRSİNİZ PİŞTİĞİ ZAMAN  DEĞİŞİK BİR TAT VERİYOR.

YANINA PİLAV, FIRINDA DİLİM PATATES  NE ARZU EDİYORSANIZ  YAPABİLİRİZ. 

AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder