17 Aralık 2012 Pazartesi
ZEYTİNYAĞLI İÇ BAKLALI ENGİNAR.
ENGİNARIN . İNSAN SAĞLIĞINA KARACİĞERİMİZE NE KADAR FAYDALI OLDUĞUNU BİLMEYEN YOKTUR MAYIS, HAZİRAN AYLARINDA ÇEŞME , URLA ENGİNARLARI ÇIKMAYA BAŞLADIMI MUTLAKA HER HAFTA MUTFAKTA DEĞİŞİK BİR ÇEŞİTTE PİŞECEK BİR YANDAN DA KIŞ İÇİN, DONDURUCUYA KOYMA İŞLEMİ YAPILIR.
ENGİNARI KOYARKEN BİR KAÇ POŞET İÇ BAKLA KOYUYORUM BU İKİSİ BİR ARAYA GELDİMİ HARİKA BİR TAT OLUŞTURUYORLAR. BUGÜNDE MUTFAĞIMDA BU İKİSİNE YER VERDİM . BOL DERE OTLU ÇOK İYİ OLDU ÇÜNKÜ YEYİNCE ANLADIK ÖZLEMİŞİZ.
CANLARIM TARİF YAZMADIM ÇÜNKÜ HAZIRLANMIŞ VAZİYETTE OLDUĞU İÇİN.
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ellerinize sağlık. ben de bu ikiliyi çok severim ve çok özledim.
YanıtlaSilPazarda az da olsa enginar satıldığını görmüştüm,tarifini görünce bir an bakla da çıktı sandım,meğer becerikli bir kadının dondurucusundan çıkmışlar :) Eline sağlık Çiğdem,ben de çok severim ama bu sene dondurucuya koyamadım.Mevsimi gelsin diye bekliyorum.Sevgiler.
YanıtlaSilBen de bazen ikisini kombinliyorum, gerçekten güzel oluyorlar Çiğdemcim. Ellerine emeğine sağlık..
YanıtlaSil