9 Şubat 2015 Pazartesi

SEBZE YIKAMA SOLUSYONU



Size değişik bir ürünü anlatmak istedim, yeğenim Amerika da bu ürünün tanıtımını yapıyor bana çok ilginç geldi  sizlerle paylaşmak istedim.

Purely Essential Meyve & Sebze yikama solusyonu:
Purely Essential  meyve ve sebze yikama solusyonu  ,1987'de meyve ve sebzelerin üzerindeki mumlu ve yağlı tabakaları söküp atmak ve bunların içinde hapsolmuş tarım ilacı kalıntılarını ve zararlı mikroorganizmaları temizlemek için Amerika'da üretilmiştir.İçeriği tamamen organik zararsız ve biyolojik olarak doğada çözünebilen maddelerden oluşmaktadır. Bu maddeler bitki yağlarında doğal yöntemlerle elde edilmişlerdir. Bunlar greyfurt çekirdeği, portakal ve limon özleri ile erik ve çilek türü meyvelerden elde edilen Polysorbate 20 gibi tamamen bitkisel kaynaklı, zararsız yüzey aktif çözücü ve temizleyicilerdir.
Bağımsız laboratuarların yaptığı testler sebze ve meyvelerin üzerindeki kimyasal kalıntıların Environne ile yıkandığı takdirde % 97’ye varan oranda temizlenebildiğini göstermektedir

2 yorum:

  1. Yiyeceklerin üzerindeki kalıntıların gitmesinden yanayım. Ama bu malzemelerinde doğruluğunu bilemiyorum. Denemek gerek. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  2. Bundan almak için bana link verirmisiniz. 5379482134 numaramdanda ulaşabilirainiz, lütfen.

    YanıtlaSil