BU AKŞAM BİZİM MENÜMÜZ BİRAZ KABARIKTI: KAĞIT KEBABI, PİLAV, FIRINDA ELMA DİLİM PATATES, FAVA . YEŞİL SALATA , BİRDE ÖNDEN TARHANA ÇORBASI.
KAĞIT KEBABINI BEN KAFAMA GÖRE YAPIYORUM.
BAZEN İÇİ BOL GARNİTÜRLÜ BAZENDE SIRF SOĞAN VE ET.
BU SEFERDE GARNİTÜRLÜ YAPTIM ÇOK TA GÜZEL OLDU ELLERİME SAĞLIK .
- YAPILIŞI: BİR KİLO AZ YAĞLI KUŞ BAŞI DANA ETİ.
- İKİ TANE PATATES.
- İKİ TANE HAVUÇ
- DİFRİZDEN ÇIKMA BİRAZ BEZELYE.
- İKİ TANE KURU SOĞAN.
- İÇİNE KEKİK. KİMYON , TUZ, KARABİBER VE DEFNE YAPRAĞI.
ETİ GÜZELÇE PİŞİRDİKTEN SONRA BÜTÜN MALZEMELRİ. İLAVE EDİP SOTELİYORUM. KAĞITLARI İSTEDİĞİNİZ BÜYÜKLÜKTE KESTİKTEN SONRA PİŞEN HARÇI KAĞIDA BELLİ MİKTARDA KOYUYORUM , AĞIZLARINI KAPATIP ISITILMIŞ FIRINDA 20, 25 DAKİKA
PİŞİRİYORUM.VE YEMEĞİM SERVİSE HAZIR OLUYOR.
ellerinize sağlık izleyiciniz oldum.
YanıtlaSilpaylaşımlarınız bol olsun