3 Aralık 2011 Cumartesi

KAĞIT KEBEBI.














BU AKŞAM BİZİM MENÜMÜZ BİRAZ KABARIKTI: KAĞIT KEBABI, PİLAV, FIRINDA ELMA DİLİM PATATES, FAVA . YEŞİL SALATA , BİRDE ÖNDEN TARHANA ÇORBASI.
KAĞIT KEBABINI BEN KAFAMA GÖRE YAPIYORUM.
BAZEN İÇİ BOL GARNİTÜRLÜ BAZENDE SIRF SOĞAN VE ET.
BU SEFERDE GARNİTÜRLÜ YAPTIM ÇOK TA GÜZEL OLDU ELLERİME SAĞLIK .
  • YAPILIŞI: BİR KİLO AZ YAĞLI KUŞ BAŞI DANA ETİ.
  • İKİ TANE PATATES.
  • İKİ TANE HAVUÇ
  • DİFRİZDEN ÇIKMA BİRAZ BEZELYE.
  • İKİ TANE KURU SOĞAN.
  • İÇİNE KEKİK. KİMYON , TUZ, KARABİBER VE DEFNE YAPRAĞI.
ETİ GÜZELÇE PİŞİRDİKTEN SONRA BÜTÜN MALZEMELRİ. İLAVE EDİP SOTELİYORUM. KAĞITLARI İSTEDİĞİNİZ BÜYÜKLÜKTE KESTİKTEN SONRA PİŞEN HARÇI KAĞIDA BELLİ MİKTARDA KOYUYORUM , AĞIZLARINI KAPATIP ISITILMIŞ FIRINDA 20, 25 DAKİKA
PİŞİRİYORUM.VE YEMEĞİM SERVİSE HAZIR OLUYOR.

1 yorum:

  1. ellerinize sağlık izleyiciniz oldum.
    paylaşımlarınız bol olsun

    YanıtlaSil