19 Aralık 2011 Pazartesi
KAHVALTILIK ÇITIR EKMEKLER.
SABAH KAHVALTILARI HERKESİN DEDİĞİ GİBİ GÜZEL VE KEYİFLİ OLMALI BENDE PAZAR SABAHI KALTIĞIMDA KAHVALTIYA DEĞİŞİK OLARAK NE YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜRKEN BİR BAKTIMKİ BAYAT EKMEKLERİM VAR , YA, YUMURTALI EKMEK YADA KAŞAR LORLU EKMEK YAPAYIM DEDİM. LORLU EKMEKTE KARAR KILDIM KİMSE UYANMADAN YAPAYIM VE SOFRAYI HAZIRLAYIM DEDİM GECENLERDE İZMİRLİYEMEKBLOGLARININ TOPLANTISINDA LEZİTANIN BİZE ARMAĞINI OLAN SUÇUKLARI KULANMAMIŞTIM BU SABAHA KISMET OLDU HEMEN BİR KABIN İÇİNE ÜÇ YUMURTA KIRDIM PAZARDAN ALDIĞIM KAŞAR LORU, SUÇUKLARI KÜÇÜK , KÜÇÜK DOĞRADIM, BİRAZ ZEYTİN YAĞI, MAYDONOZ, KARABİBER, KIRMIZI BİBER, KEKİK, VE TUZ BUNLARI GÜZELCE KARIŞTIRIP DİLİMLENMİŞ EKMEKLERİN ÜZERİNE SÜRDÜM VE ISITTIĞIM FIRINDA KIZARTTIM . HERKESİN ÇOK HOŞUNA GİTTİ. BENDE ÇOK SEVİNDİM BU ARADA BAYAT EKMEKLERİMDE DEĞERLENMİŞ OLDU.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
çok seviyorum ekmek üstü fırınlamayı, en sık yaptığım lor + biraz yoğurt +nane + karabiber.
YanıtlaSilama böylesini de denemeli misss
ellerinize sağlık.
Üstüne ne malzeme uydurursan uydur, bu mübarek fırında ekmek olayı acayip bişey oluyor değil mi Çiğdemcim? Ellerine sağlık, ne güzel olmuşlar..
YanıtlaSil