19 Aralık 2011 Pazartesi

KAHVALTILIK ÇITIR EKMEKLER.



SABAH KAHVALTILARI   HERKESİN  DEDİĞİ  GİBİ  GÜZEL VE KEYİFLİ OLMALI  BENDE  PAZAR SABAHI  KALTIĞIMDA  KAHVALTIYA DEĞİŞİK OLARAK NE YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜRKEN BİR BAKTIMKİ  BAYAT EKMEKLERİM VAR , YA, YUMURTALI EKMEK  YADA  KAŞAR LORLU EKMEK YAPAYIM DEDİM.  LORLU EKMEKTE KARAR KILDIM  KİMSE UYANMADAN YAPAYIM VE SOFRAYI HAZIRLAYIM DEDİM GECENLERDE İZMİRLİYEMEKBLOGLARININ TOPLANTISINDA LEZİTANIN  BİZE ARMAĞINI OLAN SUÇUKLARI KULANMAMIŞTIM  BU SABAHA KISMET OLDU  HEMEN BİR KABIN İÇİNE  ÜÇ YUMURTA KIRDIM  PAZARDAN ALDIĞIM KAŞAR LORU, SUÇUKLARI KÜÇÜK , KÜÇÜK DOĞRADIM, BİRAZ ZEYTİN YAĞI, MAYDONOZ, KARABİBER, KIRMIZI BİBER, KEKİK, VE TUZ BUNLARI GÜZELCE KARIŞTIRIP DİLİMLENMİŞ EKMEKLERİN ÜZERİNE SÜRDÜM VE ISITTIĞIM FIRINDA KIZARTTIM . HERKESİN ÇOK HOŞUNA GİTTİ. BENDE  ÇOK SEVİNDİM BU ARADA BAYAT EKMEKLERİMDE DEĞERLENMİŞ OLDU.

2 yorum:

  1. çok seviyorum ekmek üstü fırınlamayı, en sık yaptığım lor + biraz yoğurt +nane + karabiber.

    ama böylesini de denemeli misss

    ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Üstüne ne malzeme uydurursan uydur, bu mübarek fırında ekmek olayı acayip bişey oluyor değil mi Çiğdemcim? Ellerine sağlık, ne güzel olmuşlar..

    YanıtlaSil