MALZEMELERİ:
- İKİ SU BARDAĞI KIRMIZI MERCİMEK
- İKİ TANE HAVUÇ
- BİR BÜYÜKÇE PATATES
- BİR BAŞ SOĞAN
- BEN BU ÇORBAYA SALÇA KULLANMADIĞIM İÇİN, İKİ TANE DE DOMATEZ KOYUYORUM.
YAPILIŞI:
BÜTÜN MALZEMEYİ DÜDÜKLÜDE HAŞLIYORUM DAHA SONRA , BAŞKA BİR TENCEREDE UN , TEREYAĞI VE SIVI YAĞI KARIŞTIRARAK BİRAZ UN KAVURUYORUM BLENDIRDAN GEÇİRDİĞİM MALZEMEYİ DE UNLA KARIŞTIRARAK BİRAZ KAYNATIYORUM , ÜZERİNE NANE VE KIRMIZI BİBER SERPEREK SERVİSE SUNUYORUM.
.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder