26 Haziran 2012 Salı




BUDA BİZİM GİRİTLİLERİN  OLMAZSA OLMAZLARINDAN   DOMATESLİ  PİLAV.  
BUNU YAZIN YAPACAKSIN YANINA BUZ GİBİ KARPUZU KESECEKSİN, YADA DOLAPTAN ÇIKMIŞ  ÜZÜMLE YİYECEKSİN. 

3 yorum:

  1. Bu akşam ben de yapıyorum biz bir de içine taze nane koyuyoruz gördüğüm kadarı ile sizin ki sadece domatesli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bende senin gibi taze nane koyuyorum ama eşim nanesiz istiyor, ben yerken üstüne serpiyorum.

      Sil
    2. Çiğdemcim; ayrı ayrı yazmayayım dedim. Barbunyan da harika görünüyor, Girit usulü domatesli pilavın da. Pirinç tüketmeye tüketmeye unutmuşum ben bunu.. Nefis olur, bilirim. Ellerine sağlık canım benim..

      Sil